مطالعه کردن از گذشته تا به امروز از اهميت خاصي برخوردار بوده است. برخي افراد مطالعه کردن را با خواندن يکي مي دانند اما در واقع تفاوت بسياري بين اين دو عمل وجود دارد. هنگام خواندن يک کتاب ما فقط به تلفظ يک جمله يا کلمه دقت مي کنيم و تفکر عميق در مورد آن وجود ندارد اما هنگام مطالعه کردن به تفکر و تأمل عميق در موضوع مي پردازيم.


 


تأثيرات مطالعه بر انسان


1-مطالعه کردن باعث فعال شدن قوه تخيل در انسان مي شود.


2- مطالعه کردن ذهن انسان را فعال تر مي کند.


3- تمرکز انسان را بالا مي برد.


4- علم و دانش انسان را بالا مي برد.


5- به قدرت نويسندگي کمک مي کند.


6- باعث مي شود بهتر فکر کنيم.


 


 



بهترين روش براي مطالعه


 


هر انساني با توجه به شرايط و يادگيري خود روشي را برا ي مطالعه انتخاب مي کند. قطعا همه ي ما براي خواندن کتاب هاي مدرسه و دانشگاه روشي داريم اما روش  صحيح مطالعه باعث مي شود که يادگيري سريع تر اتفاق بيفتد و وقت و انرژي کمتري مصرف کند. ما يک روش بسيار مؤثر را معرفي مي کنيم.


مرحله يک


نگاه کردن به کتاب و علامت زدن


در مرحله اول کتاب مورد نظر را بدون خواندن نگاه مي کنيم. در اينجا از 2 رنگ خودکار متفاوت استفاده کنيد. مطالبي که برايتان آشنا مي باشد را با يک رنگ علامت زده و مطالب ناآشنا را با رنگ مخالف علامت بزنيد.


مرحله دو


مطالعه کردن کتاب


در اين مرحله کتاب را مطالعه مي کنيم. در اينجا مي بينيم که مطالبي که برايمان آشنا بوده سريع تر در ذهنمان قرار مي گيرد و وقت کمتري براي آن مي گذاريم. در اين مرحله يادگيري به صورت عميق صورت مي گيرد. مي توانيد نکات مهم را در اين مرحله يادداشت کنيد. نوشتن به يادگيري شما کمک مي کند.


مرحله سه


مرور کردن


حال که کتاب به صورت کامل مطالعه شد، لازم است براي بخاطر سپاري مطالب آن را به صورت چشمي و سريع مرور کنيم. در اين مرحله مطالب به صورت کامل در ذهنتان باقي مي ماند. مي توانيد نکات يادداشت کرده را نيز مطالعه کنيد.


 


 


 



يک نکته بسيار مهم در مطالعه کردن اين است که سعي کنيد قبل از آزمون هيچ مطلبي را مطالعه نکنيد زيرا باعث استرس و اضطراب شما مي شود و ممکن است مطلبي را که کاملا ياد گرفته ايد را فراموش کنيد.


بهترين زمان براي مطالعه


با توجه به عادت هاي هر انسان زمان هاي مطالعه ممکن است متفاوت باشد. اين شرايط به ساعت خواب انسان بستگي دارد. برخي افراد صبح را بهترين ساعات يادگيري خود مي دانند، برخي افراد بعد از ظهر و برخي افراد شب را بهترين ساعات مي دانند. اما طبق بررسي انجام شده خواب شب براي آرام گرفتن ذهن انسان ضروري است. از مطالعه در شب کمترين بازدهي حاصل مي شود. پس سعي کنيد به موقع استراحت کنيد و ذهن خود را براي مطالعه کردن آماده کنيد.


 



 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بیت الرضا(ع) خرید|فروش|قیمت|نمایندگی|سنگ|نما|مرمریت|اوشن بلک| میرزاCarpet Roza-afshar اجاره آپارتمان مبله دلنوشته خودت باش رفیق! ارتعاش Keith